BBQ workshop in Heino
4 bereidingen op de kolen, een kamado, offset en de braai
in kleine groepen beleef je alle 4 gerechten zelf

Streven naar de hoogste kwaliteit bbq sinds 2021
4 workshops: Vega, basis, wild en beef.
In de populaire basisworkshop maken we vis, kip, jodenhaas en gevulde pepers.
Bij de exclusieve beefworkshop gaan we aan de slag met biefstuk. Longhaas, mooi vlees met een vetlaag, gepelde sucade en de hoogst verkrijgbare kwaliteit wagyu.
De hele vegaworkshop is inpasbaar bij de basisworkshop. De gerechten zijn afhankelijk van het seizoen.
Bij de wildworkshop zijn de gerechten afhankelijk van het seizoen. Te denken valt aan wild zwijn, eendenborst, houtduif, ree en haas.
cadeautip: waardebon in een pakket
Barbecue workshops of live grilling in Heino
Master de offset smoker en de DraaiBraai.
Grill als een holbewoner.
Maak je eigen kolen op de braai.
Ontdek de mogelijkheden van een kamado.
Alle bereidingen lekker zelf maken en proeven.
Minimaal 10 en maximaal 24 deelnemers per workshop.
Gezellig op vrijdag van 18.30 tot 23 uur. Op zaterdag van 16 tot 20.30 uur.
Indien gewenst cadeaubon digitaal of tegen meerprijs van €15,30 in cadeaupakketje af te halen.
Opgave in groepen of individueel.
Exclusieve workshop of live grilling/sit-in vanaf €750 mogelijk in overleg.
Kosten basis- en vegaworkshop zijn €65 pp incl één welkomstdrankje.
Kosten winter- of wildworkshop €75 pp en van de beefworkshop €85 pp incl één welkomstdrankje.
Steegs BBQ behoudt zich het recht voor om een workshop af te gelasten.
Redenen voor afgelasting zijn ziekte, onvoorziene omstandigheden en te weinig opgave.
Steegs BBQ treedt altijd in overleg over een alternatief.
De kamadoworkshop is in alle workshops inpasbaar. Bij opgave aangeven.
Datum Basisworkshop:
Vrijdag 16 jan om 18.30 uur nog 12 plekken beschikbaar.
Data Beefworkshop:
Vrijdag 19 september om 18.30 uur nog 2 plekken beschikbaar.
Vrijdag 24 oktober om 18.30 uur nog 2 plekken beschikbaar.
Vrijdag 23 januari om 18.30 uur nog 10 plekken beschikbaar.
WAGYU WORKSHOP in HEINO
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het superieure vlees van Wiersema Wagyu. Boer Steven vertelt het één en ander over de runderen en heeft ook eentje mee. Kitty Stegeman zorgt voor bijpassende wijnen. De bierdrinker komt altijd bij ons aan zijn trekken. Kosten €125 pp.
Datum Wagyu workshop:
Zaterdag 4 oktober om 16 uur nog 5 plekken beschikbaar.
Data Wildworkshop:
Vrijdag 7 november om 18.30 uur nog 2 plekken beschikbaar.
Vrijdag 30 januari om 18.30 uur nog 12 plekken beschikbaar.
Meer info via social media:
Vrije en beschikbare data:
Week 37 t/m 51 – volgeboekt
Week 52 – gesloten
Week 1 – 2 en 3 januari
Week 2 – volgeboekt
Week 3 – 17 januari
Week 4 – 24 januari
Week 5 – volgeboekt
Week 6 – 7 februari
Week 7 – 13 en 14 februari
Week 8 – 20 en 21 februari
Week 9 – 27 en 28 februari
Week 10 – 6 en 7 maart
Week 11 – 13 maart
Week 12 – 20 en 21 maart
Week 13 – gesloten
Week 14 – 3 en 4 april
Week 15 – 10 en 11 april
Week 16 – 17 en 18 april
Week 17 – volgeboekt
Week 18 – 1 en 2 mei
Week 19 – 8 en 9 mei