Een indruk van de mogelijkheden
Alle gerechten zijn in overleg te combineren met bijpassende bieren en wijnen.
Prijs en speciale wensen in overleg.
Varken
- Spare ribs
Langzaam gegaarde ribben. Bereiding van 6 uur op de offset smoker. Standaard is baby back ribs. Extra opties: St. Louis cut of zelfs dikbevleesd. Maximaal 30 personen.
- Pulled pork
Amerikaanser kan het bijna niet. Klassiek met een broodje koolsla, of als hapje met nacho's, jalapeños en cheddar. Bereiding 3 uur per kg op de offset. Minimaal 10 personen.
- Chorizoworst
Dit biologische 4 jaargetijdenworstje is een aanrader. Bereiding indirect op de kolen.
- Jalapeño-cheddar-worst
Samen met biologisch varkenshouder Neimeijer hebben we dit smakelijke worstje samengesteld. Bereiding indirect op de kolen.
- Staat uw favoriet niet op de kaart?
In overleg kan zowat alles. Buikspek, complete rib racks, hele poten, pork steaks, heerlijke varkenswangen, verzin het maar en we gaan voor u aan de slag.
Rund
- Ribeye
Mooie gemarmerde ribeye met een heerlijke blue cheese diablo topping en een zalfje van gepofte verse knoflook. Bereiding op hete kolen.
- Gesplitste sukadesteak
Heerlijk sappige steak met de kruiden van chef Prudhomme. Bereiding op de hete kolen met grill grates voor de perfecte zwarte strepen.
- Bavette
De halvemaansteak met peper en zout. Perfect te combineren met onze spaghetti carbonara. Bereiding op het rooster boven de kolen.
- Steegs burger
Klassieke, sappige runderburger met eigengemaakte saus, spek, cheddar, tomaat en uien. Lekker van de kolen.
- Koningsburger
Heino's beste burger in 2020. De paddy is gemaakt van prachtig rundvlees met gekaramelliseerde ui en pulled pork. Bereiding is een combi van Low & slow en hot & fast. Gegarandeerd vingerlikkend.
- Short ribs
Ribben van het rund. Een boterzachte maïskolf maakt het compleet. Bereiding ongeveer 8 uur op de offset.
- Texaanse brisket
Een Amerikaanse klassieker. Oftewel puntborst en klapstuk aan 1 stuk. Low & slow. Heerlijk met baked beans. Bereiding 3 uur per kg op de offset. Minimaal 20 personen.
- Heeft u liever een ander stuk van het rund?
In overleg kan zowat alles. Jodenhaas holbewonerstijl, zo'n enorme tomahawk, picanha fakkelen of zelfs burnt ends. Verzin het maar en we gaan voor u aan de slag.
Gevogelte
- Eendenborst
Kneiterheet op de plancha.
- Kippendijen
Lekker in de rub, indirect gegaard.
- Hele kip
Op een bierblikje anderhalf uur in de offset.
Vis
- Koudgerookte zalm
Een zijde die 20 uur in een droge pekel met verse kruiden heeft gelegen. Daarna wordt de vis 10 uur gerookt op 25 graden. Prachtig voorgerecht.
- Warmgerookte zalm
Een zijde die op 135 graden gerookt wordt tot een kern van 45 graden. Heerlijk met salami en bloedsinaasappel.
- Makreel
Hangend in de offset tot ze eiwit zweten. Lekker visvlees van de graat plukken.
- Ander visje gewenst?
In overleg kan zowat alles. Rode poon, forel of paling. Verzin het maar en we gaan voor u aan de slag.
Vega en bijgerechten
- Sticky aubergine
In olijfolie gebakken en op smaak gebracht met honing en harissa.
- Zoete maïs
Met boter in aluminiumfolie indirect op de kolen.
- Zoete aardappel
Met roomkaas en uitgebakken spekjes.
- Asperges
In olijfolie kort op de kolen grillen. Past prachtig bij zalm of met kaas, ei en ham. Of gewoon lekker naturel. Van maart t/m juni.
- Stoofpeertjes
Koud geserveerd.
- Pompoenpannenkoeken
Een gezonde pannenkoek met stroop, poedersuiker en spek.
- Gegrilde watermeloen
Met wat rode pepers als een steak op de kolen.
- Bruschetta met tomaten
Klassiek met basilicum op een krokant broodje van het rooster.
- Spaghetti carbonara
Prachtig te combineren met een stuk snel gegaard rundvlees zoals bavette.
- Baked beans
De bonen zijn de basis van dit zware gerecht. In de originele recepten zit ook vlees, dit is optioneel. Bereiding in de Dutch oven boven een paar kooltjes. Vanaf 10 personen.